Men med tanke på Indien så är jag mycket beskymrad, efter terrorattacken som varit i Bombay nu i veckan. Eftersom jag och pojken min beställt en flygbiljett till just Bombay i mars så blir man extra orolig... Tänk om vi skulle ha åkt nu istället, eller ifall vi faktiskt skulle ha varit där nu! Och undrar ifall det kommer bli ännu allvarligare så vi inte ens kommer åka. Denna resa som vi sett fram emot så länge! Dessutom har vi planerat att åka till Bangkok efter det, och där är ju allt också kaos! Åh!!


Den indiska grytan innehöll: Morötter, paprika, aubergine, gröna bönor, kycklingfilér, matlagningsgrädde. Kryddor: Curry, gurkmejram, spiskummin, kanel, kardemumma, färsk ingefära, hela nejlikor, chili och en gnutta salt.
Tror det var allt, jag slängde i efter smak. Ungefär samma mängd av varje. När man använder så många kryddor behöver man heller inte mycket salt, hälsosamt!
1 kommentar:
Mmmm... jag älskar också indisk mat. Jag har provat att göra Naan bröd ett par gånger men de blir inte så bra. Dina chapati bröd ser ju jättefina ut, kanske borde prova det istället. Har du nått tips på ett bra recept?
Skicka en kommentar